GDPR

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob 

Uchazeči o pracovní pozici

Obchodní partneři

1. Kdo je správce osobních údajů?

Společnost WINSTON Production, s.r.o. se sídlem Brno, Hudcova 532/78b, PSČ 612 00, IČ: 49452959 (dále jen „my“), zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s nařízením (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů.

2. Jaké osobní údaje zpracováváme a jaké jsou jejich zdroje?

Zpracováváme Vaše identifikační a kontaktní údaje, kterými mohou být jméno, telefon, emailová adresa, případně jméno zaměstnavatele nebo pracovní pozice. Tyto osobní údaje získáváme především přímo od Vás, nebo také ze zveřejněných kontaktů na Vašich internetových stránkách, nebo ve veřejném katalogu firem a kontaktů.

3. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem provádění opakovaných transakcí v rámci našeho vzájemného obchodního styku, v případě, že na delší dobu došlo k přerušení našeho vztahu, uchováváme Vaše osobní údaje z důvodu možné budoucí nabídky/poptávky volných kapacit.

Zpracování údajů je prováděno na základě oprávnění vyplývajících z plnění či uzavírání obchodních smluv, z našich oprávněných zájmů nebo v některých případech také na základě Vašeho souhlasu.

4. Kdo osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?

Zpracování Vašich osobních údajů provádíme pouze my, nejsou předávány třetím osobám ani do třetích zemí.

5. Jaká máte práva při zpracování osobních údajů?

Máte právo na přístup k osobním údajům, které zpracováváme, tj. především zda jsou Vaše osobní údaje námi zpracovávány, případně jaké osobní údaje to jsou, kdo nebo co je jejich zdrojem, za jakým účelem a po jakou dobu jsou zpracovávány a zda jsou předávány třetím stranám.

Dále máte právo na opravu těchto osobních údajů nebo jejich doplnění, právo zažádat o omezení zpracování v případě nepřesnosti nebo nezákonnosti zpracování, o jejich výmaz v případě, že již nejsou potřebné pro plnění našich smluvních nebo zákonných povinností, máte také právo odvolat dříve udělený souhlas se zpracováním osobních údajů nebo podat námitku proti zpracování, které provádíme na základě našeho oprávněného zájmu. Právo na přenositelnost údajů Vám umožňuje žádat nás o poskytnutí Vašich údajů ve strukturovaném, běžně používaném, strojově čitelném formátu Vám, nebo Vámi určenému jinému správci.

Proti našemu zpracování osobních údajů můžete podat stížnost k dozorovému úřadu.

6. Jak můžete Vaše práva uplatit?

Právo na přístup, opravu a doplnění, výmaz, omezení zpracování, právo na přenositelnost můžete uplatnit podáním žádosti doručené – osobně na sekretariát společnosti / do naší datové schránky (ID: chab283) / emailem podepsaným platným elektronickým podpisem na adresu production@winston.cz / poštou v listinné podobě s úředně ověřeným podpisem na adresu sídla společnosti.

Vaše právo podat stížnost je možné uplatnit u Úřadu na ochranu osobních údajů (adresa a kontaktní údaje dostupné na adrese: www.uoou.cz)

KONTAKTUJTE NÁS

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